Jaga:
Autor: foundME • 8. juuli 2024
Jaga:

Elmo avas täisautomaatse laadimisjaama oma kaugjuhitavatele autodele

Elmo sõiduk sõitmasse laadimisse.
Foto: Elmo
Kaugjuhitava auto tehnoloogia arendaja ja sõidukijagamisteenuse pakkuja Elmo ning laadimislahenduste pakkuja Elonroad teatavad maailma esimese täisautomaatse laadimisjaama avamisest kaugjuhitavatele sõidukitele.

Kaugjuhitavaid sõidukeid laetakse jaamas automaatse juhtrööpa abil. Avamisüritusel esitleti Elmo kaugjuhitavat Nissan Leafi ja Renault Zoet, mis on Elonroadi poolt ümber ehitatud. Elonroad on Rootsi rohetehnoloogia ettevõte, mis on spetsialiseerunud elektrisõidukite laadimistehnoloogiate arendamisele ja uuendamisele.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111