Jaga:
Autor: Villu Teearu • 6. november 2020
Jaga:

Juht, sa vajad oma töötajat mitte ainult täna, vaid ka homme

Villu Teearu.
Foto: Elisa
Pingsalt kella tiksumist jälgiva juhi kullipilk peaks seieri vaatamise asemel keskenduma hoopis stressivaba töökeskkonna loomisele – selleks, et pühendunud ja tulemuslikud inimesed ei lõpetaks läbipõlenutena, leiab Villu Teearu, Elisa tarkvaraarenduse valdkonna juht.

Kevadine reaalsuskontroll näitas sadadele ettevõtetele hästi, kui oluline ja kasulik on paindliku tööaja- ja koha võimalus. Ometi on jätkuvalt ühiskonnas nn tagumikutundide ülistajatest juhte. Mõnes mõttes on see arusaadav – arvuti taga istutud aja mõõtmine on ääretult lihtne. Kindlasti on see ka üks põhjus, miks seda praktikat veel kasutatakse. Lisaks hirm kaotada kontroll või ülevaade selle üle, mida töötaja teeb.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111