Jaga:
Autor: Viivika Rõuk • 4. september 2020
Jaga:

Brutaalne otsekohesus paneb kasvama innovaatilised firmad

Gary Pisano esines videosilla vahendusel, sest koroonakriis ei lasknud reisida.
Foto: Raul Mee
Harvardi ärikooli ärijuhtimise professor, suurettevõtteid Amazon, BMW ja IBM nõustanud Gary Pisano uuris Pärnu juhtimiskonverentsi esinemise jaoks mitu kuud Eesti majanduse ja ettevõtete lugu ning õpetas kohale tulnud juhtidele, kuidas innovatsiooniga samm edasi astuda.

Pisano sõnul on Eesti majanduse lugu erakordne, kuid põletav küsimus on, kuidas edasi liikuda ja saada veel edukamaks. Tema sõnul on siin riigi enda tegude kõrval suur roll ka ettevõtjatel, siis võib ka Eestisse saabuda korralik majanduslik õitseng.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111