Jaga:
Autor: Reijo Pold • 16. november 2020
Jaga:

Iduettevõte käivitab suurtööstuse innovatsioonimootori

Investeerimisekspert ja Innovation Heads juht Reijo Pold.
Foto: Erakogu
Tehnoloogia arendamine koostöös idufirmadega loob suurettevõtetele strateegilise eelise, tagab kiire innovatsiooni ja kohanemise muutuva ärikeskkonnaga, kirjutab investeerimisekspert ja Innovation Heads juht Reijo Pold.

Kuigi Eesti on tuntud tehnoloogia start-up´ide rohkuse poolest, ei ole samasugune ambitsioonikus ja innovatsioon meie suurettevõtetesse jõudnud. Ei saa öelda, et selle peale ei oleks mõeldud ja seda katsetatud, kuid sageli lõppeb see pettumusega, sest soovitud tulemust ei saavutatud.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111