Jaga:
Autor: Hanno Ahonen • 30. september 2021
Jaga:

Hanno Ahonen: kas poolikult läbiviidud värbamine on väärt 15 000 eurot kaotust?

MoveMyTalent tegevjuht Hanno Ahonen.
Foto: Laura Oks
Eesti soov ja tahtmine on olla maailmatasemel IT-riik, aga kust võtta kõik need inimesed, kes teeks Eestist globaalse IT-keskuse, küsib ettevõtte MoveMyTalent tegevjuht Hanno Ahonen. Turul häid spetsialiste praktiliselt enam ei leidu, sest nad kõik on juba kuskil palgal, järele jääb vaid võimalus neid konkurendi juurest üle osta või välismaalt värvata.

Pole mingi saladus, et meie riigil on oma plussid ja miinused, kui räägime näiteks ettevõtte loomisest või äri laiendamisest. Eesti pluss on kindlasti see, et oleme pisike ja paindlik ning suudame muutustega alati kiirelt kohaneda. Teiselt poolt on Eesti turg väga väike, kuid ometigi ootame, et see täidaks nii mitmel moel meie kõigi lootusi ja unistusi.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111