Jaga:
Autor: Taavi Tamkivi • 3. jaanuar 2022
Jaga:

Idufirma Salv juht: kas juhime järgmist tehnoloogialainet kokpitist või sõidame tagaridades kaasa?

Salv asutaja Taavi Tamkivi.
Autor: Andras Kralla/Äripäev
Selmet hinnata mullu majandusele enim mõju avaldavat sündmust, peaksime pilgud suunama hoopis tulevikku ehk kolmanda põlvkonna internetile, kirjutab ettevõtja Taavi Tamkivi vastuses Äripäeva arvamusliidrite küsitlusele.

Kõige olulisem Eesti majandust ja ka laiemat elukorraldust muutev asjaolu on kolmanda põlvkonna interneti (Web3) jõuline päevakorda tulek. Seda tasub võrrelda Tiigrihüppe, Skype'i, e-riigi tekke ning muude julgete sammudega, mille Eesti riigisektor ja/või eraettevõtjad on mingitel aegadel teinud ja mille eksponentsiaalselt kasvav mõju saadab meid tänapäevani.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111