Jaga:
Autor: Jekaterina Molotkova • 1. aprill 2022
Jaga:

Jagatud investeerimisvõimalused muutuvad investoritele kullaauguks

Jekaterina Molotkova, ingelinvestorite võrgustiku Fund Fellow Founders kasvujuht usub, et .
Foto: Erakogu
Eesti juhib Euroopat idufirmade, ükssarvikute ja investeeringute arvu osas elaniku kohta. Kuidas me seda edu hoiame, küsib ingelinvestorite võrgustiku Fund Fellow Founders kasvujuht Jekaterina Molotkova ja pakub välja ka ühe lahenduse.

Igal aastal viiakse läbi üha rohkem häkatone, kiirendiprogramme ja mentorsessioone. Toimub üha suuremahulisemaid rahastusringe ning ostu-müügi tehinguid, mis inspireerivad asutama üha enam idufirmasid. Aina suurem hulk asutajaid saab varajastes faasides ka oma esimesed investorrahastused, mille abil toodet või teenust turgudel katsetada. Need esimesed investeeringud, kus ingelinvestoritel on suur roll, ongi tihti idufirmade jaoks võtmetähtsusega.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111