Jaga:
Autor: Raul Källo • 13. mai 2022
Jaga:

Keeruline majandusolukord pole investoreid veel sokki pannud kuduma

Viveo Healthi asutaja ja tegevjuhi Raul Källo sõnul tuleks pool varast investeerida ühte kindlasse valdkonda.
Foto: Liis Treimann
Seis võib majanduses olla habras, ent investorid investeerimise asemel veel sokki kuduma küll ei pea hakkama, teatas idufirma Viveo Health asutaja ja tegevjuht Raul Källo. Kui aga investeeringud peaksid Eestist kaduma, peab appi tõttama riik, vastas ta foundME küsitlusele.

Investeeringute kaasamisel on olnud märgata, et mõningad USA investorid peavad Eestit peale sõja puhkemist kõrge poliitilise riskiga piirkonnaks ning pigem ei vaata Eesti ettevõtteid. Tean tehinguid, mis on selle tõttu luhtunud.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111