Jaga:
Autor: Kadri Tuisk • 24. august 2022
Jaga:

Haridusidu juht: õhk lastakse turult välja

idufirma Clanbeat asutaja ja tegevjuht Kadri Tuisk tõi välja, et suureks abiks oleks suurandmete töötlemine.
Foto: Kalle Veesaar
Personaalse haridusteega tulevikus on igal õpilasel ja õpetajal oma isikliku arengu coach, sõnas õpilaste kasvu ja heaolu toetava idufirma Clanbeat asutaja ja tegevjuht Kadri Tuisk ja teatas, et peagi teeb ettevõte teenuse kättesaadavaks ka täiskasvanutele.

Iga kriis on millekski hea. Koroonakriis kiirendas näiteks haridustehnoloogia kasutusele võttu koolides. Praegune majandusolukord sunnib ettevõtteid vaatama üle oma protsesse ja kulusid ning tegema asju targemalt vähemate ressurssidega.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111