Jaga:
Autor: foundME • 7. aprill 2022
Jaga:

Idufirmaliste loodud fond panustab Eesti haridusse 2 miljonit eurot

Ettevõtja ja investor, Bolti kaasasutaja ja nõukogu esimees Martin Villig.
Foto: Tiina-Liina Uudam
Täna algab eraettevõtjate ja Heateo Sihtasutuse loodud Heateo Haridusfondi uus hooaeg. Kolme aasta jooksul panustab fond Eesti üldhariduse sõlmküsimusi lahendavatesse algatustesse kaks miljonit eurot. Osa rahast suunatakse ka Ukraina sõja eest pagenud laste haridustee toetamiseks.

Wise’i kaasasutaja Taavet Hinrikuse sõnul on Heateo Haridusfond võtnud enda peale haridusidude toetamise ehk uudsete lahenduste esmase testimise. “Iduettevõtjatena teame, et uuenduslikke ideid tuleb testida kiiresti ja paindlikult, et saada selgus, millistel lahendustel on potentsiaali kasvada ja laieneda," kinnitas ta.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111