Jaga:
Autor: Tarmo Koppel • 27. september 2022
Jaga:

Tuleviktegijad rakendavad tehisintellekti oma kasvu vankri ette

Tehisintellekt on juba hakanud majandust mitmel viisil muutma.
Foto: Pexels
Alanud on tehisintellekti ajajärk. Ettevõtted ei tohiks aga minna valmislahenduste liimile ning tegeleda tuleb ka riskide maandamisega, kirjutab Georgia osariigi ülikooli erakorraline teadur ja Tallinna Tehnikaülikooli lektor Tarmo Koppel Äripäeva essees.

Tehisintellekt (AI) on murranguline tehnoloogia, mis loob fundamentaalseid muutusi selles, kuidas ettevõtted toimivad. Tulevikus võivad majandusajaloo õpikud viidata tagasi praegustele aastatele kui pöördelisele perioodile AI tehnoloogiate arengus. Alanud on tehisintellekti ajajärk ning edaspidi räägitakse aina vähem digiajastust.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111