Jaga:
Autor: Lev Dolgatsjov • 18. oktoober 2022
Jaga:

Lev Dolgatsjov: idufirmasid ootab ees suur stressitest, paljud panevad uksed kinni

Eesti Äriinglite Assotsiatsiooni EstBANi presidendi Lev Dolgatsjovi sõnul vajab rohkem toetust süvatehnoloogia valdkond, eriti idufirmad, mille tehnoloogiat või toodet on võimalik sõjaliselt rakendada.
Foto: Liis Treimann
Eesti Äriinglite Assotsiatsiooni EstBANi presidendi Lev Dolgatsjovi hinnangul saavad sügis, talv ja ka kevad olema majanduses ja idusektoris sünged. Võib juhtuda, et koguni nii sünged, et paljud ettevõtted panevad uksed kinni.

Põhjused on ilmsed - hinnatõus, palgatõus ja nõudluse langus. Olen kindel, et oleme alles majanduslanguse algfaasis. Meid ootab vähemalt 2-3 kvartalit kui mitte 2-3 aastat negatiivsete uudiste domineerimist.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111