Jaga:
Autor: Jevgeni Kabanov • 29. detsember 2022
Jaga:

Jevgeni Kabanov: kriis jätkub ja see on börsi jaoks positiivne areng

Bolti tootejuht ja president Jevgeni Kabanov.
Foto: Andres Haabu
Ma poleks iial arvanud, et ajakirjanikke automatiseeritakse enne autojuhte, kuid ma usun nüüd ChatGPTsse rohkem kui isejuhtivatesse autodesse, mida oleme kümme aastat kujundanud, märkis Bolti tootejuht ja president Jevgeni Kabanov eelmise aasta üllataja kohta. 2022. aasta jäi talle meelde eelkõige Ukraina sõjaga, aga ka börsikrahhi ja Twitteri müügiga.

Sõja puhul hämmastas mind jõhkrus. Keegi ei oodanud, et 2022. aastal algab Euroopa keskel sõda rahva hävitamiseks. See põhjustas paljude väärtuste ja kontseptsioonide katastroofilise ümberhindamise, ettekujutuse sellest, mis on hea ja mis on halb. Me elame praegu Euroopas, kus käib sõda, ja pole selge, kui kaua see kestab.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111