Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 23. detsember 2022
Jaga:

EstBANi president: olukord, kus raha sajab sisse uksest ja aknast, pidi lõppema

EstBAN ehk Eesti Äriinglite Assotsiatsiooni president Lev Dolgatsjov.
Foto: Liis Treimann
Eesti Äriinglite Assotsiatsiooni (EstBAN) presidendi Lev Dolgatsjovi sõnul saab järgmine aasta olema idusektorile sellest aastast veel raskem — investorid, kes oma rahakotirauad tänavu kinni panid, ei torma neid veel avama, iduettevõtete asutajad peavad selleks valmis olema.

2022. aasta oli EstBANi presidendi Lev Dolgatsjovi sõnul idusektorile raske, õnneks panid väga vähesed ettevõtted uksed kinni. "Esimesel poolaastal oli näha paljude asutajate paaniilist käitumist, aga teisel poolaastal suutsid nad uut reaalsust vastu võtta - jah, rahastusega on raske, jah peab töötajaid koondama ja ise bootstrappima, aga selline on startupelu," võttas Dolgatsjov aastat kokku.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111