Jaga:
Autor: Rasmus Klaassen • 3. jaanuar 2023
Jaga:

Finantsidu juht: odavam on praegu konkurent välja osta, kui headel aegadel turul pirukat jagada

Idufirma Fundvest kaasasutaja ja tegevjuht Rasmus Klaassen sõnas, et kui Fundvest oleks suurem, siiis vaataksid ka nemad praegu terase ja tugeva pilguga turul ringi, et mõni väiksem konkurent ära osta.
Foto: Fundvest
Mis idu- ja ärisektoris sel aastal saama hakkab, seda määrab Euroopa keskpanga rahanduspoliitika, ent selge on see, et seni, kuni intressid praeguses tempos tõusevad, midagi ei parane, kirjeldas finantsidu Fundvest kaasasutaja ja tegevjuht Rasmus Klaassen.

Kui lähikuudel tuleb inflatsioon alla, on paljudel analüütikutel õigus ja majanduse jahtumine jääb väga lühiajaliseks. Samas kui rahanduspoliitika karmistamine jätkub, muutub kapitali juurdepääs oluliselt keerulisemaks nii äri- kui ka idusektorile üldisemalt.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111