Jaga:
Autor: Tarmo Virki • 7. veebruar 2024
Jaga:

Idufirmade kapoti all läheb paremini, kui kardetakse

Asutajate Seltsi uus president Allan Martinson
Foto: Ivar Kuldver
Hoolimata investeeringute kukkumisest neli korda väiksemaks eelmisel aastal sai Allan Martinsoni sõnul start-up-sektor paremini hakkama, kui kardeti, ja tehnoloogiaoptimist vaatas “Ükssarvikute kasvulava” saates 2024. aastasse lootusrikkalt.

“Midagi hullu ei juhtunud ja tegelikult, mis toimub nii-öelda kapoti all ja mida võib-olla ei ole väga näha väljapoole, siis kõik ettevõtted tänasel hetkel tegelevad ikka väga-väga palju oma efektiivsusega ja kas kasumisse jõudmise või siis kahjumi vähendamisega,” rääkis Martinson, kellest sai eelmisel nädalal Asutajate Seltsi uus president.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111