Jaga:
Autor: foundME • 20. mai 2020
Jaga:

Kultuurikatlas toimuv konverents Latitude59 kolib tänavu ka veebi

Tehnoloogiakonverents Latitude59 toimub sel aastal paralleelselt nii Tallinnas Kultuurikatlas kui virtuaalselt.
Foto: Ahto Sooaru
Start-up- ja tehnoloogiakonverents Latitude59 toimub sel aastal paralleelselt nii tavapärase kogunemisena Tallinnas Kultuurikatlas kui ka virtuaalselt.

Vastavalt Vabariigi Valitsuse otsusele leevendada avalike ürituste korraldamise piiranguid, toimub Latitude59 sel aastal piiratud mahus konverentsi ja networking-üritusena 27. - 28. augustil Kultuurikatlas, lisaks on üritusest võimalik osa võtta virtuaalselt. Sündmuse programmi ja produktsiooni kohandatakse vastavalt eritingimustele, et tagada Kultuurikatlas kohapeal osalejate turvalisus ning vältida koroonaviiruse levikut.

Seotud lood
8 põhjust, miks Eesti tipptegija kriisi üle rõõmustab

“Nagu palju muudki sel aastal, on ka Latitude59 teistmoodi - pea kuuekümnest riigist pärit ettevõtjaid ja investoreid tänavu Tallinnas vastu võtta ei õnnestu, küll on aga see suurepärane võimalus testida uusi lähenemisi ürituskorralduses. Keskendume tugevamalt lähinaabrite start-up-kogukondade kaasamisele, idufirmade ja investorite kokkuviimisele ning pakume osalejatele tavapäraselt rohkelt inspiratsiooni,” ütles Latitude59 juht Maarja Pehk.

Seekordselt sündmuselt ei puudu siiski traditsiooniline idufirmade pitchivõistlus, diskussioonid maailmatasemel visionääridega nii laval kui veebis ning uuendusena ka spetsiaalselt idufirmadele väljatöötatud mentorlusprogramm.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111