Jaga:
Autor: foundME • 2. juuni 2020
Jaga:

Kaarel Kotkas kandideerib maailma parima ettevõtja tiitlile

Veriff OÜ juht ja asutaja Kaarel Kotkas.
Foto: Andras Kralla / Äripaev
Veriffi asutaja ja juht Kaarel Kotkas on nomineeritud EY Maailma Aasta Ettevõtja 2020 tiitlile.

Märtsis valiti Kaarel Kotkas EY Eesti Aasta Ettevõtja 2020 konkursil parimaks. Selle tiitli saajana esindab ta Eestit EY Maailma Aasta Ettevõtja ärifoorumil, mille e-hääletus kestab kuni 4. juunini.

Seotud lood
Veriff koondab üle 60 inimese
Veriff oleks saanud suurkoondamist vältida

Eesti võistluse finalistid selgusid rohkem kui 2500 kvalifitseerunud ettevõtja hulgast. Eesti Aasta Ettevõtja tiitli nominendid olid lisaks Kotkasele elektrijalgrattaid valmistava ettevõtte Ampler Bikes OÜ üks asutajatest Ardo Kaurit; Silen OÜ asutajad Endrus Arge, Sparry Kivilo ja Henri Rüüsak; Helmes ASi asutaja Jaan Pillesaar ning Peetri Puit OÜ asutaja Peeter Peedomaa.

“Veriffi edu mõjub inspireerivalt, sest ettevõte lööb edukalt kaasa tulevikku muutvas äris,” ütles EY partner Ranno Tingas aasta ettevõtjast rääkides. “Kui eelmisel aastal võitis traditsioonilises tootmisäris edukas ning kogenud ettevõtja (Tõnis Kaasik Ecometal ASist - toim), siis Kotkase edu näitab, et väga tugevat ettevõtet on võimalik üles ehitada igas vanuses.”

Veriffi peamine tegevusvaldkond on kaitsta ettevõtteid ja nende kliente identiteedipettuste ja -varguste eest. Näiteks konto avamise teenus pangas: kui varem tuli selle jaoks pangakontorisse minna, siis tänu Veriffi teenusele saab seda teha kodust lahkumata.

Aasta Ettevõtja ehk EY Entrepreneur Of The Year tiitlivõistlus on maailmas üks prestiižsemaid ettevõtjatele suunatud konkursse. EY Aasta Ettevõtja konkurssi korraldatakse üle 145 linnas ja enam kui 60 riigis.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111