Jaga:
Autor: foundME • 8. juuni 2020
Jaga:

EstateGuru kaasas 880 000 eurot

EstateGuru kaasasutaja ja juht Marek Pärtel ütles, et kõige enam investoreid liitus nendega Saksamaalt, järgnesid Suurbritannia, Eesti, Holland ja Leedu.
Foto: Pressimaterjal
Lühiajaliste kinnisvaratagatisel laenude ja investeeringute pakkuja EstateGuru sulges täna kapitali kaasamise kampaania rahvusvahelisel platvormil Seedrs, kaasates üle 880 000 euro. Kampaania oli osa ettevõtte 5 miljoni euro mahus toimuvast A-seeria aktsiate emissioonist ning ületas oluliselt kampaania algse eesmärgi, mis oli 350 000 eurot.

„Rõõm on tõdeda, et nii paljud inimesed üle maailma usuvad alternatiivse finantseerimise tulevikku ja uutesse ärimudelitesse. Meie kampaania algas keset kõige sügavamat kriisi ning sellest hoolimata näitas üle 1000 inimese 37 riigist üles suurt toetust meie ärimudelile,” kommenteeris tulemusi EstateGuru kaasasutaja ja juht Marek Pärtel. Minimaalselt soovis EstateGuru kaasata 350 000 eurot, see ületati enam kui kaks ja pool korda.

Seotud lood
Üleilmne kriis pani mõtlema investeeringute mõju peale

„Kõige enam investoreid liitus meiega Saksamaalt, kus asub ka EstateGuru suurim investorite kogukond. Järgnesid Suurbritannia, Eesti, Holland ja Leedu. Suurbritannia on üks meie laienemisplaanide prioriteetidest,” lisas Pärtel.

„EstateGuru vastu tunti väga aktiivset huvi nii nende korraldatud webinar´ides kui ka meie platvormil toimuvates diskussioonides,“ kommenteeris Seedrs Investmentsi partner Tom Field. Ta tõdes ka, et tegemist on esimese Eesti ettevõttega, kes Seedrsi platvormil kapitali on kaasanud. „Loodame, et nende edukas kampaania sillutab teed paljudele teistele Eesti ettevõtetele,” ütles ta pressiteate vahendusel.

Kaasatud kapitali kasutab EstateGuru kolme strateegilise valdkonna arendamiseks: geograafiline laienemine, innovatiivse digitaalse tehnoloogialahenduse arendus, kapitaliturgude valdkonna arendamine ja institutsionaalsete investorite kaasamine. Käesoleva aasta laienemisplaanides on fookuses Soome ja Saksamaa.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111