Jaga:
Autor: foundME • 7. juuli 2020
Jaga:

Pipedrive valiti kliendisuhete vallas maailma parimate hulka

Pipedrive´i kontor Tallinnas Mustamäel.
Foto: Liis Treimann
Eesti päritolu müügitarkvara Pipedrive valiti maailma parimate kliendisuhete halduse platvormide hulka. Pipedrive’i tunnustati müügikontaktide juhtimise, automatiseerimise, suhtluse jälgimise ning aruandluse tööriistade eest, mis aitavad paremini müüa ning kasvatada ettevõtte tulusid.

Pipedrive valiti parimate kliendisuhete halduse platvormide hulka, jagades USA väljaande U.S. News & World Report edetabelis “Parim CRM tarkvara 2020” teist kohta.

Pipedrive'i uue tegevjuhi Raj Sabhloki sõnul kinnitab maailma CRMide (kliendisuhete halduse platvorm - toim.) esikolmikusse kuulumine, et Pipedrive'il on tugev toode, mis aitab müügitiimidel eesmärkideni jõuda ja tulu teenida, olles samaaegselt lihtsasti kasutatav.

Seotud lood
Pipedrive vahetab juhti

„Pipedrive on algusest peale olnud müügipõhine CRM. Meie eesmärk on katta kogu müügitsükkel alates müügikontaktide prioriseerimisest ja automatiseeritud töövoogudest kuni heade kliendisuhete eest hoolitsemiseni. Plaanime jätkata tootearendust lahendustega, mis aitavad müügimeeskondadel ja teistel klientidega tegelevatel tiimidel oma tööd paremini ja tulemuslikumalt teha,” sõnas Sabhlok.

U.S. News & World Report toob välja Pipedrive’i laiapõhjalise äpituru, mille rohkem kui 200 rakendust aitavad suurendada tootlikkust ja tõsta müügitulemusi. Samuti tuuakse esile Pipedrive’i integratsioone Google Appsi ja Google Drive’iga, mis tagavad kontaktide, kalendrite ja dokumentide sujuva sünkroonimise. Arvustuses hinnatakse kõrgelt ka Pipedrive’i lihtsasti navigeeritavat veebirakendust.

Faktid

Pipedrive on 2010. aastal Timo Reini, Urmas Purde, Ragnar Sassi, Martin Henki ja Martin Tajuri asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte.

Täna kasutab Pipedrive’i müügitööriistu üle 90 000 ettevõtte rohkem kui 150 riigis.

Firma on kaasanud 90 miljoni USA dollari väärtuses kapitali investeerimisfondidelt Bessemer Venture Partners, Insight Partners, Atomico, Deutsche Telekom Capital Partners ja Rembrandt Venture Partners.

Edetabeli koostamisel võeti arvesse CRM tarkvarade hinda, omadusi, skaleeritavust ning sobivust erinevas suuruses ettevõtetele. Analüüs põhines professionaalide ja kasutajate hinnangutel ning erinevate kliendisuhete haldamise platvormide võimaluste võrdlusel.

Pipedrive on võitnud mitmeid mainekaid tooteauhindu ja pääsenud korduvalt valdkonna edetabelite tippu. Näiteks USA nõustamisfirma Motley Fool valis Pipedrive’i kõige lihtsamini kasutatavaks kliendisuhete halduse tarkvaraks ning ettevõte on ka oma klientide seas üks kõrgemini hinnatumaid CRMe.

U.S. News & World Report on 1933. aastal loodud USA meediaettevõte ning maailma juhtiv erinavate valdkondade edetabelite koostaja.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111