Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 13. august 2020
Jaga:

Investoreid kaasav joogitootja Punch Drinks töötab kui idufirma

Punch Drinksi kaasasutaja ja juht Kristjan-Walter Kask.
Foto: Liis Treimann
Neli aastat tagasi alustanud Punch Drinks tegutseb sünnist saadik kasumis ja kerkis eelmisel aastal Äripäeva Joogitööstuste TOPi esiviisikusse. Kuidas värskelt raha kaasav ettevõte valdkonna tippu rühib ning idufirma kombel töötab, räägib ettevõtte üks asutaja Kristjan-Walter Kask Äripäeva raadio saates "Ideest kasumini".

Saates on juttu sellest, kuidas Punch Drinks sel aastal oma käibe mitmekordistada plaanib ja suuremate Eesti joogitööstuste hulka jõuab, kuidas käivitudes kiiresti hoog sisse saada ja näiteks suurtesse kettidesse müügile jõuda. Küsime ka seda, millal sinna trügida ei tasu.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111