Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 19. august 2020
Jaga:

Pipedrive avas Tartu kõrgeimas büroohoones uue kontori ja asub värbama

Tartut külastas esimest korda ka Pipedrive´i uus juht Raj Sabhlok. Pildil on ta kontori südameks olevas saunas koos ettevõtte tehnoloogiajuhi Sergei Anikini ning Tartu arendustiimi juhi Marko Nõuga.
Foto: Helis Hämarsalu
Pipedrive asub palkama inimesi oma uude kontorisse Tartus, kus seni on valminud müügitarkvara ettevõtte mitmed strateegiliselt olulised tootearendused.

"Kuna kasvasime oma eelmistest Tartu kontoritest väga kiiresti välja, siis otsustasime sel korral veidi suurema varuga ruumide kasuks. Nüüd saame alustada uute tippspetsialiste värbamisega," ütles Pipedrive´i Tartu arendustiimi juht Marko Nõu.

Ettevõtte Tartu kontoris töötab 45 inimest 11 riigist, kes tegelevad eelkõige tarkvara põhifunktsionaalsuse arendamisega. Sealne toote- ja inseneridetiim arendab näiteks turva- ja autentimislahendusi, arvete esitamise ja kasutajahalduse süsteeme, otsingumootorit ning uut turunduse automatiseerimise tööriista.

Nõu sõnul plaanitakse teha senisest tihedamat koostööd Tartu Ülikooliga eelkõige IT-tudengitele praktikakohtade pakkumiseks. Ka arendustiimi juht Marko Nõu ise on Pipedrive´i üks esimesi töötajaid Tartus.

Pipedrive´i 1300ruutmeetrine pind asub Paju tn-l asuva hoone kolmel ülemisel korrusel. Kõrgeimalt, 16. korruselt leiab ka ettevõtte sauna.

Faktid

Pipedrive on 2010. aastal Timo Reini, Urmas Purde, Ragnar Sassi, Martin Henki ja Martin Tajuri asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte.

Täna kasutab Pipedrive´i müügitööriistu üle 90 000 ettevõtte rohkem kui 150 riigis.

Firma on kaasanud 90 miljoni USA dollari väärtuses kapitali investeerimisfondidelt Bessemer Venture Partners, Insight Partners, Atomico, Deutsche Telekom Capital Partners ja Rembrandt Venture Partners.

Enam kui 600 töötajaga Pipedrive´i kontorid asuvad Tallinnas, Tartus, Londonis, Lissabonis, Prahas, Riias, Dublinis, New Yorgis ja St. Petersburgis.

Emajõe ääres asuva kontori loomist algusest lõpuni vedanud Pipedrive´i haldusjuhi Age Alliksaare kinnitusel on suuremad kolimistööd 360-kraadise linnavaatega büroosse lõppenud. Kontor järgib sarnast joont ettevõtte peahoonega Tallinnas, kus iga korruse sisearhitektuur lähtub erinevast teemast.

"Proovisime kontoris ellu viia võimalikult palju Tartu töötajate eelistusi ja ideid, kuna nemad on ju need, kes seal igapäevaselt tööd tegema hakkavad. Erimööbli valmistamisel eelistasime kohalikke, võimalusel Tartu tootjaid," lisas Alliksaar.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111