Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 13. august 2020
Jaga:

Pipedrive uuendab 10 aasta järel oma kasutajaliidest

Pipedrive’i tehnoloogiajuht Sergei Anikin.
Foto: Jarek Jõepera
Müügitarkvara ettevõte Pipedrive uuendab kümne aasta jooksul esmakordselt oma väljanägemist, võttes kasutusele vertikaalse menüüga kasutajaliidese.

Pipedrive’i tehnoloogiajuhi Sergei Anikini sõnul on uuenduse eesmärgiks luua ennekõike platvorm, mis oleks kasutajasõbralik ning peegeldaks tegelike müügiinimeste tööd. “Kuna oleme peagi turule tulemas mitme olulise tootearendusega, tahtsime luua kasutajaliidese, mis on skaleeritav ja võimaldab lisada täiendavaid rakendusi, säilitades samaaegselt tarkvara mugava kasutuse,” sõnas Anikin.

“Meie toote- ja disainitiimi põhjalikud kasutajatestid kinnitasid, et uue ülesehitusega platvormilt saavad müügiinimed senisest parema ülevaate oma tegevusest ning lihtsama ja kiirema ligipääsu erinevatele rakendustele, avaldades seeläbi suuremat mõju ROI-le.”

Pipedrive’i uue kasutajaliidese keskmes on vertikaalne müügiprotsessi peegeldav põhimenüü, mis sisaldab lisaks müügivihjete andmebaasile (Leads) ja tehingute müügitorule (Deals) populaarsemaid rakendusi nagu e-kirjade saatmine, kontaktid ja kalender. Uus info kiirlisamise nupp aitab mugavalt olemasolevalt lehelt lahkumata uusi tegevusi või kontakte lisada.

Lisaks toob Pipedrive juubeliks turule kaks uut tööriista: müügiandmete platvormi Insights ning müügidokumentide automatiseerimise rakenduse Sales Docs.

Faktid

Pipedrive on 2010. aastal Timo Reini, Urmas Purde, Ragnar Sassi, Martin Henki ja Martin Tajuri asutatud müügijuhtimise tarkvara ettevõte.

Täna kasutab Pipedrive’i müügitööriistu üle 90 000 ettevõtte rohkem kui 150 riigis.

Firma on kaasanud 90 miljoni USA dollari väärtuses kapitali investeerimisfondidelt Bessemer Venture Partners, Insight Partners, Atomico, Deutsche Telekom Capital Partners ja Rembrandt Venture Partners.

Pipedrive’i kontorid asuvad Tallinnas, Tartus, Londonis, Lissabonis, Prahas, Riias, Dublinis, New Yorgis ja St. Petersburgis Floridas. Ettevõttes töötab üle 600 inimese.

Pipedrive on võitnud mitmeid mainekaid tooteauhindu ja pääsenud korduvalt valdkonna edetabelite tippu. Näiteks USA nõustamisfirma Motley Fool valis Pipedrive’i kõige lihtsamini kasutatavaks kliendisuhete halduse tarkvaraks. USA meediaettevõtte U.S. News & World Report CRMide edetabelis jagas Pipedrive’i tänavu teist kohta.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega – telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111