Jaga:
Autor: foundME • 11. september 2020
Jaga:

Hack the Crisis laagris otsitakse koroonakriisile lahendusi

Foto: Shutterstock
18.-26. septembrini toimuvas virtuaalses noortelaagris Hack the Crisis: Youth Effect 2 asuvad noored arendama lahendusi koroonakriisiga toimetulekuks ja selle tagajärgede leevendamiseks.

“Koostööprojektid läbi kaugkanalite ja erinevate inimestega, selline ongi meie tulevik. Selles uuenenud maailmas toimetulekuks on vaja uusi meetodeid ja oskusi ning neid me noortele läbi praktilise kogemuse õpetamegi," sõnas noortelaagri eestvedaja, Prototroni tegevjuht Jana Budkovskaja.

Laagris saavad noored mentorite abiga õppida oma ideid ellu viima. Iga meeskond tegeleb laagris oma idee arendamisega ja saab kogemuse läbi kaugkanalite võõraste inimestega meeskonnatöö tegemisest, oma aja planeerimisest ja enesejuhtimisest.

Laagrisse on oodatud 13-17 aastased noored. Liituda saavad ka need, kes veel ei tea, millise ideega tegelema hakata. Laager toimub täielikult e-kanalites, kogu suhtlus toimub veebivestluste ning videokõnede vahendusel.

Laagris aitavad meeskondi kogenud mentorid Eesti start-up-kogukonnast. Töökeel on eesti, vene ja inglise keel. Osalemine on tasuta ja parimad tiimid saavad rahalise preemia, auhinnafond on 1000 eurot. Lisainfot leiad siit.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111