Jaga:
Autor: Annika Kald • 9. september 2020
Jaga:

Idufirma juht: hädavajalik on eriala vahetada

Ann Runneli meelest tekib innovatsioonivõimekus sellest, kui mitut teemat korraga uurida ja neid omavahel kokku siduda.
Foto: Marko Mumm
Eesti idufirmade seas stereotüüpide murdja ja maailmamuutja tiitliga tunnustatud, rõivatööstuse jääkidega võitleva iduettevõtte Reverse Resources asutaja Ann Runnel leiab, et tööelus on absoluutselt hädavajalik iga 5–10 aasta tagant hiljemalt edasi liikuda.

“Muidu jääd oma mugavustsooni ja maailm jookseb sust mööda,” tõdes hakkaja naine. Osa inimesi siiski teeb tööd, mis neile huvi enam ei paku, ja ei julge ellu muutusi tuua, sest nad tunnevad hirmu, mis saab siis nende eluasemelaenust ja muudest finantskohustustest, kui nad lihtsalt loobuvad.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111