Jaga:
Autor: Äripäev • 29. september 2020
Jaga:

Kärpija vs. värbaja: kriisiaja kogemused on kui öö ja päev

Ain Hanschmidti (vasakul) suurosalusega firma Tallink ja Markus Villigu Bolt lähenesid kriisile erinevalt, kuna kriisis saadi lüüa erinevalt. Milliseid personaliotsuseid tuli teha, rääkisid Tallinki personali- ja arendusdirektor Vahur Ausmees ja Bolti personalipartner Laura Eelmaa Palga Päeva konverentsil.
Foto: Raul Mee/Kollaaž
"Lavajuttude" saates kuuleb vestlusringi, kus on kahe poole tööandjad – esiteks need, kes on pidanud kriisi ajal ohtralt inimesi juurde värbama; teisalt need, kelle äritegevus on olnud tugevalt häiritud ja osa töötajaid on tulnud koondada.

Ettevõtted jagavad oma kriisiaja kogemust ja arutavad, kuidas ja millal olukord stabiliseerub – millal hakatakse uuesti värbama, millal hakkavad palgad uuesti tõusma ja millal koormus muutub.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111