Jaga:
Autor: foundME • 30. september 2020
Jaga:

20 iduettevõtet astub täna investorite ette

Foto: Pixabay
Täna stardib Tehnopol Startup Inkubaatorist 20 iduettevõtet, kes esitlevad lõppüritusel liftikõnega enda äri nii Eesti kui rahvusvahelistele investoritele.

Tehnopol Startup Inkubaatori kasvuprogrammist stardib täna 20 iduettevõtet, kes möödunud kuude vältel on läbinud erinevaid koolitusi enda ärimudeli, toote, turunduse ja paljude muude valdkondade arendamiseks. Idufirmad on arendanud kasvuprogrammis oma tooteid ja teenuseid mitmes erinevas valdkonnas: rohe- ja tervisetehnoloogia, tark linn ning ärilt ärile tehnoloogia.

Täna sel puhul Startup Inkubaatoris toimuval Demopäeval tutvustavad idufirmad oma äri potentsiaalsetele investoritele.

Startup Inkubaatori juhi Kadri Tammai sõnul on olnud hooaeg väljakutseid täis, kuid igati edukas sellegipoolest. “Startup Inkubaatori esimene kohort alustas siis, kui kogu maailm oli koroonakriisi kõrgpunktis," sõnas ta.

"Täisdigitaalne kandideerimisprotsess, iduettevõtete vastuvõtmine ja online-formaadis koolitusprogramm ning mentorsessioonid sündisid vaid päevadega ja said iduettevõtjatelt sooja omaksvõtu. Muidugi ei asenda ükski digiplatvorm silmast silma kohtumist või kogukondlikku üritust, aga see ei ole ka vabandus, miks asju ootele panna. Olen meie iduettevõtete asutajate üle uhke, sest nemad vajutavad oma ettevõtetes gaasi sellel ajal, kui paljud teised vajutavad pidurit,” rääkis Tammai.

Programmis osalenud iduettevõtte Bidrento asutaja ja tegevjuht Natalja Napsep vaatas Inkubaatoris veedetud hooajale tagasi rahulolevalt: „Võib öelda, et hooaeg möödus kiiresti ning töiselt. Oleme kõvasti müüki teinud ja toodet edasi arendanud,“ lisas Napsep.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111