Jaga:
Autor: Priit Pokk • 2. oktoober 2020
Jaga:

Idufirmade kiirendi asutaja: Bolt võib TransferWise'ist mööda tüürida

Startup Wise Guys tegeleb idufirmade mentorlusega ning nende portfellis on üle 200 idufirma.
Foto: Andres Haabu
Sõidujagamise, tõukerataste rendi ja toidu kohaletoomisega tegeleva Bolti väärtus võiks lähiaastatel tõusta kõrgemale TransferWise'ist, rääkis Äriplaanil antud intervjuus idufirmade kiirendi Startup Wise Guys üks asutajatest Herty Tammo.

"Tegu on lihtsalt hästi suure turuga ja selge efektiivse ettevõttega, kes seda turgu vallutab. Mina olen nende suhtes optimistlik, samas olen ka TransferWise'i suhtes optimistlik, lihtsalt turu suurustel on vahe sees," rääkis Tammo. "Üldse ei välistaks seda (Bolti möödaminek väärtuselt – toim), aga eks elu näitab."

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111