Jaga:
Autor: foundME • 23. oktoober 2020
Jaga:

Värbamisiduga liitus uus juht

Tegevjuht Marie Evart.
Foto: RecruitLab
Tänavu märtsis asutatud kandidaatide haldamise ja värbamisturunduse tööriistade platvormiga RecruitLab ühines värbamisagentuuri Brandem üks asutajatest ja endine tegevjuht Marie Evart.

Marie Evart hakkab juhtima RecruitLabi turundustiimi ja tootearendust. „Viimaste aastatega on värbamistarkvara lahendusi turule tekkinud üsna palju, kuid olulised funktsioonid, mis võimaldavad värbamisprotsesse automatiseerida ja täiesti uuele tasemele viia, on ikkagi suurel määral tegemata,” ütleb Evart.

„Värbajad ei peaks tegelema tegevustega, mis on rutiinsed ja mida saab automatiseerida. Mäletan hästi ise värbajana töötades, kuidas tagasisidekirjade kirjutamine oli kõige ajamahukam tegevus, aga tegin seda siiski, sest südametunnistus ei lubanud kandidaatidele vastust võlgu jääda. Sarnaseid ajamahukaid ja rutiinseid tegevusi on värbamisprotsessis palju," sõnas ta. Idufirmas RecruitLab eesmärk on värbamisprotsessi automatiseerida.

Teatud valdkondades on koroonakriisi tõttu kandidaatide arvud konkursside raames kasvanud. RecruitLabi asutaja ja juhi Paavo Heili sõnul on see sundinud paljusid tööandjaid leidma uusi viise, kuidas suurema kandidaatide mahuga hakkama saada ilma, et värbamisotsuste kvaliteet langeks ja kandideerimiskogemus halveneks.

„RecruitLabi arendamisel oleme lähtunud Eesti tippvärbajate kogemusest ja vajadustest. Eristuvamateks funktsionaalsusteks on saanud näiteks töökuulutuste ja värbamiskampaania maandumislehtede loomise tööriist, mugav vestlusaegade broneerimise süsteem, erinevad teavituste ja kandidaadisuhtluse automatiseerimise võimalused ning ülevaatlik ja põhjalik statistika, mis aitab personaliosakonnas või värbamistiimis toimuvast ülevaadet omada ja töid planeerida,” ütles Paavo Heil.

RecruitLabi on asutatud tänavu kevadel. Idufirma on Eestis üle 200 kasutaja. Lisaks Evartile kuuluvad RecruitLabi osanike hulka veel Paavo Heil ja Karl-Sander Erss, kes on ka ettevõtte asutajateks.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega – telli foundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111