Jaga:
Autor: Igor Rõtov • 2. november 2020
Jaga:

Kuula otse kell 11: kuumal toolil Markus Villig

26aastane Markus Villig oli viimases Rikaste TOPis 3. kohal väärtusega 374 miljonit eurot.
Foto: Raul Mee
Esmaspäeval kell 11 algavas otsesaates "Kuum tool" on külas Bolti asutaja ja juht Markus Villig.

Globaalselt Uberile, Lyftile ja teistele suurtele tegijatele konkurentsi pakkuv Bolt pürgib maailma vallutama kolmes ärinišis: sõidujagamise, toidu kohaletoimetamise ning elektritõukerataste teenustega.

Kiire laienemise hind on ka kõrge – eelmisel aastal jäädi 85 miljoni euroga kahjumisse. Seetõttu kaasati pärast riigilt "ei"-sõna saamist täiendavat kapitali. Maikuune 100 miljoni eurone raha tõstmine kasvatas ettevõtte väärtuse investorite hinnangul 1,7 miljardi euroni. Lisaks on edukas laienemine toonud mitmesuguseid tiitleid, näiteks pärjati Bolt suvel Euroopa kuumimaks ükssarvikuks ehk vähemalt miljardilise väärtusega idufirmaks.

Markus Villiguga räägime seetõttu saates Bolti kiirest kasvust, idufirmade väljakutsetest tänasel päeval ning suurettevõtja hinnangust päevapoliitika kuumadele teemadele. Saadet juhib Äripäeva peadirektor Igor Rõtov.

Kell 11 algavat otsesaadet saab kuulata kas veebist siit või Tallinnas ja Harjumaal sagedusel 92,4 MHz, Tartus 97,7 MHz, Pärnus 91,9 MHz, Haapsalus 96,0 MHz, Saaremaal 101,7 MHz ja Ida-Virumaal 94,6 MHz.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli foundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111