Jaga:
Autor: Kaspar Allik • 11. november 2020
Jaga:

Kogemuslugu: Eesti ajakirjanikust Silicon Valley iduettevõttesse

Konkurents on USA tööturul meeletu ja ettevõtte töökultuur võib nõuda meeletult pikkasid tööpäevi, rääkis Fredy-Edwin Esse investor Toomase tunnis.
Foto: Fredy-Edwin Esse erakogu
Investor Toomase tunnis räägib Fredy-Edwin Esse, endine Investor Toomase meeskonna liige, kes on viimased 8 aastat elanud USAs, tööst idusektoris ja just isesõitvaid sõidukeid arendavates ettevõtetes, mis annab talle sektorist unikaalse pilgu.

Fredy-Edwin Essega tuli juttu Tesla senisest edust, tema ootustest järgmisele USA presidendile, kui lihtne oli peale lühikest programmeerimise bootcampi USAs tööd otsida, milliseid suuri trende paistab silma Silicon Valleys, millesse ta hetkel investeerib ja ka paljust muust, millele ta kohapealse pilgu ja kogemuse andis.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111