Jaga:
Autor: foundME • 24. november 2020
Jaga:

E-õpet pakkuv Mindvalley asub värbama

Foto: Wavebreakmedia ltd
Rahvusvaheline haridustehnoloogia ettevõte Mindvalley plaanib globaalset töötajaskonda kasvatada 500 inimeseni, täna töötab ettevõtte Tallinna kontoris veerandsada inimest, ning sihib lähiaastatel börsileminekut.

“Mindvalley soovib üleilmselt haridussüsteemi raputada. Tehnoloogial on selles suur roll. Oma plaanides ühendame muuhulgas tehisintellekti, virtuaalreaalsuse ja uut tüüpi sotsiaalvõrgustiku, et toetada hariduse personaliseeritust ja ühtlasi ehitada toetavat kogukonda. Suur osa sellest tööst sünnib Eesti talentide abiga," sõnas Mindvalley asutaja Vishen Lakhiani.

Kuala Lumpuris asuva peakorteriga Mindvalley plaanide hulka kuulub maailma tippülikoolide väärilise hariduse pakkumine 500 dollari ehk 400 euro eest aastas, eesmärgiga kasvada maailma suurimaks tulevikuharidust pakkuvaks ettevõtteks.

Selleks mitmekordistab ettevõte ka Eestis töötajate arvu. Täna töötab ettevõtte Tallinna kontoris 25 inimest.

Seni Malaisias resideerunud Mindvalley asutaja Vishen Lakhiani uueks elukohaks on käesolevast suvest Eesti. Ettevõtte Tallinna kontorisse oodatakse kõige suuremat töötajate juurdekasvu.

Lakhiani sõnul ei lõpe haridustee kooli lõpetamisega, vaid üha tähtsam on elukestev õpe. “Võin paljude kaasaegsete tehnoloogiaettevõtete nagu Google, Tesla või Microsoft kogemusele toetudes öelda, et traditsiooniline ülikooliharidus on paljudel erialadel ajale jalgu jäänud. Need ettevõtted värbavad täna töötajaid mitte ülikoolidiplomi, vaid pidevat arengut soosiva mõtteviisi põhjal,” selgitas Lakhiani.

Faktid

Mindvalley on rahvusvaheline haridustehnoloogia ettevõte, mille eesmärgiks on tuua kaasaegne haridus inimesteni vähem kui 2 dollari eest päevas. Täna kasutab Mindvalley programme ligi 15 miljonit inimest.

Mindvalley peakontor ligi 300 töötajaga 60 eri rahvusest asub Kuala Lumpuris. Ettevõtte teine kontor 25 töötajaga asub Tallinnas.

2018. aasta suvel korraldas Mindvalley tiim Tallinnas ettevõtte suurürituse Mindvalley University, mille raames osales ligi 1000 inimest üle maailma kuu aja jooksul Kultuurikatlas toimunud haridusprogrammis. 2021. aasta suvel toimub Mindvalley University taaskord Tallinnas.

25. novembril toimub Mindvalley virtuaalne tutvustusüritus, kus Lakhiani räägib Mindvalley tulevikuplaanidest ja Eesti meeskonna laiendamisest.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli foundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111