Jaga:
Autor: foundME • 24. november 2020
Jaga:

Finantsidu Modularbank sai nimeka koostööpartneri

Modularbanki kaasasutajad, tegevjuht Vilve Vene ja juhatuse liige Rivo Uibo.
Foto: Sandra Palm
Pangandusplatvorm Modularbank, mis võimaldab nii pankadel ja finantsasutustel kui ka näiteks jaemüügi- , telekommunikatsiooni- või telemeditsiiniettevõtetel tulla välja kliendikesksete finantslahendustega, teatas täna koostöölepingu sõlmimisest Euroopa juhtiva kaardiprotsessori Nets tütarettevõttega Eestis.

Koostöö Nets Eestiga võimaldab Modularbankil, mis on tehnoloogiaettevõtte Icefire asutajate ja endiste juhtide uus start-up, laiendada oma platvormi haaret. Netsi võimaluste integreerimisel saavad idufirma kliendid lisaks kaardihaldussüsteemile ka kohese ligipääsu kaardivõrkudele ning võimekuse organiseerida kaartide tootmist ja kaardi andmete töötlemist.

Netsi ja Modularbanki vaheline koostöö võimaldab lihtsalt alustada kaartide väljastamist ning nende kuluefektiivset haldamist.

“Kombineerides mõlema osapoole võimekusi oleme me loonud terviku, mis on mõjusam kui selle osade summa," sõnas Modularbanki kaasasutaja ja juhatuse liige Rivo Uibo.

"Koostöö peegeldab uut trendi finantstehnoloogia maailmas, mille keskmes on ökosüsteemid ja platvormi majandus. Selle asemel, et kõike ise teha, loovad ettevõtted koostöömudeleid, mis kasutavad optimaalselt ära olemasolevaid innovaatilisi ja paindlikke tehnoloogilisi lahendusi, et pakkuda lõpptarbijale maksimaalset väärtust," selgitas Uibo.

Esimesed kliendilepingud on ettevõttel juba sõlmitud. Tulevikus plaanib Nets võimaldada oma klientide ligipääsu ka Modularbanki pangandusplatvormi teistele võimekustele.

Nets Eesti tegevjuht Henrik Anker Jørgenseni sõnul suurendab koostöö Modularbankiga klientide innovatsioonialast suutlikkust, vähendades samal ajal märkimisväärselt uute toodetega turule tulemise aega ja seotud tehnoloogiakulusid.

"Suur osa pankadest ja kaartide väljaandjatest on hädas vananenud süsteemidega, üritades samal ajal sammu pidada pilvepõhiste neopankadega. Netsi ja Modularbanki partnerlus võimaldab nii traditsioonilistel- kui ka neopankadel liikuda edasi uue põlvkonna tehnoloogilisele võimekusele," sõnas Jørgensen.

Faktid

Modularbank on 2019. aasta alguses Eesti finants-IT ettevõtjate Vilve Vene, Rivo Uibo, Ove Kreisoni, Jan Lakspere ja Jüri Kirme poolt asutatud finantstehnoloogia ettevõte.

Pilvepõhine pangandusplatvorm moodustub eraldiseisvatest ja paindlikest moodulitest, hõlmates jae- ja äripanganduse protsesse, ning võimaldab ettevõtetel kiiresti välja tulla uute finantslahendustega. Ettevõttel on kontorid Tallinnas ja Berliinis, käivitusfaasis on Londoni kommertsüksus.

Nets Eesti on Nets Gruppi kuuluv kaarditehingute töötleja. Enam kui 4000 töötajaga üleeuroopaline ettevõte aitab finantsasutustel, ettevõtetel ja kaupmeestel muuta oma klientide elu kaardimaksete abil lihtsamaks.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli foundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111