Jaga:
Autor: Aivar Hundimägi • 27. november 2020
Jaga:

Millal hakkab start-up'i raha paigutav investor nägema punaseid lippe?

Lemonade Standi kaasasutaja ja tegevjuht Siim Teller.
Start-up-firma omanike väide, et meil ei ole konkurente, on kindel võimalus investorid eemale peletada, sest viitab kehvale ettevalmistusele, ütles algusfaasis olevaid firmasid rahastava Lemonade Standi kaasasutaja ja tegevjuht Siim Teller.

"Investorina ma vaatan, milline on asutaja tururisk, tiimirisk, sektoririsk, kui kaua kulub aega tootearendusele ning milline on müügi ja turunduse risk. Oluline on see, et kuidas ettevõtja on neid riske maandanud ja kuidas ta kavatseb neid maandada pärast rahakaasamist," rääkis Teller.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111