Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 8. detsember 2020
Jaga:

Kasumlikuks äriks tuleb hea idee elu kadalipust läbi juhatada

Liisi Tarvo, vräpikohviku Wrap’n’Rolli üks asutajatest, nägi äriideed unes. Sellest sündis oma toidukohtade kett. Mis on ettevõtjaile tähtsaim, sellest rääkis ta saates "Ideest kasumini".
Foto: Liis Treimann
Teeme värskes Äripäeva raadio saates "Ideest kasumini" juttu sellest, kuidas hea idee üksi pole midagi väärt, kuidas ootamatutes olukordades sündinud mõtetest on sündinud ja kasvanud edukad ettevõtted ning kuidas juhtida oma ettevõtet nagu idufirmat – paindlikku ja kiirelt kohanevat ning suunda muutvalt.

Viimase poolaasta saateid kokku võtvas saates kõnelevad investor Ivo Remmelg, vräpikohviku Wrap´n´Roll asutaja Liisi Tarvo, Punch Drinksi üks loojatest Kristjan-Walter Kask ja käsitöödžinni tootja Distilliriumi rajaja Rene Kõrve.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111