Jaga:
Autor: Alyona Stadnik • 14. detsember 2020
Jaga:

"Minust sai kogemata ettevõtja"

Krakuli juhatuse esimees Jaan Hendrik Murumets alustas oma teekonda ettevõtjana 25aastasena. Tänavu ehk neli aastat hiljem sai ta Eesti parima noore ettevõtja tiitli.
Foto: Andras Kralla
Asjade interneti ja autonoomsete süsteemide lahendusi arendav Krakul OÜ oli tänavu Gaselli edetabelis. Kiiresti kasvava ettevõtte ühe omaniku Jaan Hendrik Murumetsa sõnul sai tema teekond aga alguse juhuslikult.

Murumets ütleb, et üritab ettevõtja ja juhina käituda alati õiglaselt ja ausalt. "Ütlen, mida mõtlen, ja teen seda, mida luban," märgib Murumets, kes pälvis tänavu kaubandus-tööstuskoja ja Swedbanki korraldatud Eesti parimate ettevõtete auhinnagalal aasta noore ettevõtja tiitli.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111