Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 21. detsember 2020
Jaga:

Kriis Eesti idufirmade moodi: rekordid, rekordid, rekordid

Pipedrive´i kaasasutaja ja aktiivne iduettevõtja Ragnar Sass selgitab saates "Kuum tool", kuidas siinsete ettevõtete müümisel saadud raha jõuab ringiga tagasi uute ettevõteteni. Iduinvestorite arv mitmekordistub järgmisel aastal.
Foto: Andres Haabu
Šokiga alanud aasta lõppes idufirmadele rekorditega – aastaga lisandus 400 uut iduettevõtet ja nende arv ületab kokku juba tuhandet, ettevõtted kaasasid rekordilised 450 miljonit eurot ning ka tehingutes oli silmapaistev aasta, mille üks säravamaid oli Pipedrive'i müük enam kui miljardi euroga.

Räägime värskes Äripäeva raadio saates "Kuum tool", miks paistab järgmine aasta sama edukas, kellest saab järgmine ükssarvik, milline mõju on müügitehingutest saadud rahal siinsetele idufirmadele ja miks siinsed iduettevõtted said raskel ajal paremini hakkama kui konkurendid mujal.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111