Jaga:
Autor: Kaspar Allik • 21. jaanuar 2021
Jaga:

Iduinvestorite meeletud tõusud ja suured langused

Rahakaasamise platvormi Funderbeam juhi Kaidi Ruusalepa sõnul on investeeringud tehtud ning platvorm kasvuks valmis.
Foto: Andras Kralla
Funderbeami rahastusplatvormil olevad investeeringud on jõudnud aina enamate investorite portfellidesse ning pakkunud nii tohutuid võite kui ka suuri kaotusi. Platvorm on ka ise start-up ja näeb suuremat kasvu alles ees.

„Investeering raketti on ära tehtud ja nüüd tuleb lihtsalt võtta ja raketiga sõitma hakata. See on meie 2021. aasta väljakutse,“ ütles Funderbeami asutaja Kaidi Ruusalepp Äripäeva börsitoimetusele alanud aasta kohta, kelle sõnul on platvormil olemas nii tehniline võimekus kui ka juriidiline struktuur, et veel kordi kasvada. See tähendab nii rohkemaid investeeringuid kui ka likviidsemat järelturgu.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111