Jaga:
Autor: Kadri Lindpere • 28. jaanuar 2021
Jaga:

Kuidas investeerida idufirmasse: riskikapitali investeerimisvoorude ABC

Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsiooni (EstVCA) tegevjuht Kadri Lindpere.
Foto: Erakogu
Idusektoriga käib kaasas investeeringute kaasamine, mis on asutajate jaoks juba üsna varajases staadiumis oluline otsustuskoht. Mida tähendavad eelseemne ja seemnefaasi investeeringuid ning A, B ja C+ investeerimisvoorud, selgitab Eesti Era- ja Riskikapitali Assotsiatsiooni (EstVCA) tegevjuht Kadri Lindpere.

Valikuid, mille vahel valida on palju, ning infot, milliseid summasid, milliste väärtuste pealt on kaasatud, tuleb samuti erinevatest kanalitest rohkesti. Seetõttu on otstarbekas tunda investeerimisvoorude põhiloogikat.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111