Jaga:
Autor: Ken Rohelaan • 1. veebruar 2021
Jaga:

Karm talv tõmbas Bolti tõukeratastele pidurit

Karmid talvetingimused raskendavad tõukeratastega liiklemist.
Foto: Paul White, AP/Scanpix
Karmid ilmastikuolud sunnivad elektritõukerataste renditeenuse pakkujaid pausile minema koroonatingimustes saavutatud edule vaatamata, kirjutab olukorrast Rootsis kohaliku väljaande Dagens Industri koosseisu kuuluv Digital.

Eesti idufirma Bolt on Rootsi pealinna Stockholmi üks suurematest tegijatest koos Voi ja Tieriga. Kui eelmisel aastal pidid mitu teenusepakkujat oma äri ajutiselt sulgema karantiini pandud linnades, siis nii mõnigi suutis olukorda enda jaoks ära kasutada.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111