Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 10. veebruar 2021
Jaga:

Outfunneli ja Fortumo sünnilugu: klants õpikunäide ja selle maalähedane vastand

Outfunneli juht Andrus Purde ja Fortumo juht Martin Koppel.
Foto: Andras Kralla, Fortumo
Kõigepealt hakkasid mehed minema ja alles siis päikese ja hääle järgi navigeerima, mis suunas üldse liikuma peaks, rääkis "Ükssarvikute kasvulava" saates Fortumo sünnist ettevõtte kaasasutaja ja juht Martin Koppel. Turundust automatiseeriva idufirma Outfunnel lugu oli Andrus Purde sõnul vastupidine.

"Ükssarvikute kasvulava" seekordses saate rääkisid idufirma Fortumo ja Outfunnel kaasasutajad idufirmaga alustamise teekonna algusest - kuidas äriidee tekkis ja kuidas seda testiti, selleks sobilik sihtgrupp leiti, kuidas saadud tagasisidest terad sõkaldest eraldati ja seejärel esimese toote või teenuse loomiseni jõuti.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111