Jaga:
Autor: Eliisa Matsalu • 18. veebruar 2021
Jaga:

Fortumo sattus Twitteris surve alla

Autor: Justice For Myanmar
Inimõiguste eest seisev ja korruptsiooni vastu võitlev aktivistide grupp Justice For Myanmar kutsub Eesti juurtega Fortumot lõpetama lepingut Myanmari telekomifirmaga, mis kuulub Myanmari sõjaväele. Twitteri postitust on jagatud enam kui 1200 korda ja see on saanud kokku tuhandeid reaktsioone.

Justice For Myanmar (JFM) jagas Twitteris Äripäeva artiklit sellest, kuidas Fortumo sõlmis lepingu Myanmari telekomifirmaga Mytel. Mytel kuulub osaliselt Myanmari sõjaväele, kes on riigis rikkunud hulganisti inimõigusi ja kelle juhte peetakse vastutavaks ka rohingjade vastu tehtud genotsiidis.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111