Jaga:
Autor: Äripäev • 11. veebruar 2021
Jaga:

Ignorantsus partnerite valimisel tilgub välja. Õnneks

Foto: Anti Veermaa
Fortumo ja Myteli näide peaks andma põhjuse ennekõike maailma paremaks muutmise oreooliga idufirmadel – aga mitte ainult neil – järele mõelda, kas nende väärtused ja teod lähevad kokku, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Vaata millisest küljest tahad, aga Eesti ühe edukama idufirma Fortumo leping Myanmari telekomiettevõttega Mytel, millest Äripäev kirjutas, pole okei. Jah, ärilise koostööni pole jõutud. Jah, sõjaväe või ministeeriumi osalus mobiilioperaatorfirmades on mitmes maailma piirkonnas tavaline. Jah, USA ega Euroopa Liit polnud Myteli musta nimekirja kandnud. Kuid artiklis kajastatud asjaolud muudavad need argumendid ebapiisavaks või tähtsusetuks.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111