Jaga:
Autorid: Anete Hela Pulk, Priit Pokk • 8. märts 2021
Jaga:

eAgronomi juht raha kaasamisest: listis on umbes 100 riskikapitalisti

25aastane idufirma eAgronom juht Robin Saluoks.
Foto: Liis Treimann
Põllumajandusidufirma eAgronom üritas eelmise aasta kevadel kaasata 10 miljonit eurot, et arendada ja skaleerida oma äri oluliselt suuremaks, kuid koroonaviirus viskas kaikaid kodarasse. Vahepeal tulid appi kohalikud iduinvestorid nagu Martin Villig ja Taavi Tamkivi, kuid nüüd on taas aeg otsida sekka ka globaalseid riskikapitaliste, rääkis idufirma asutaja ja juht Robin Saluoks saates "Kasvupinnas".

Firma otsib täiendavat rahastust, et liikuda uutesse riikidesse ning arendada oma kolme ärisuunda: tarkvara arendus ehk andmete kogumine otse põllult, nõustamisteenus ning kolmandana tuua turule süsinikutoetuste küsimise, mis annaks põllumeestele lisasissetuleku.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111