Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 22. märts 2021
Jaga:

Idufirma Sixfold saab uue juhi

Idufirma Sixfold uus tegevdirektor Jesper Bille Bennike.
Foto: Sixfold
1. aprillist liitub tegevdirektorina ettevõttega Sixfold Jesper Bille Bennike, kel on pikaaegne kogemus tarneahelatehnoloogite ja reaalajas nähtavuse valdkonnas, olles varem töötanud kolm aastat Gatehouse Logisticsi tegevjuhina. Asutajatemeeskond annab operatiivjuhtimise talle üle, teatas ettevõte.

Sixfoldi emaettevõtte Transporeon tegevjuhi Stephan Sieberi sõnul on Jesper Bille Bennikese liitumine järgmine loogiline samm kaua planeeritud üleminekul. "Oleme põnevil, et pardal on nii kogenud juht. Pärast Transporeoni kogu võrgu ühendamist Sixfoldi reaalajas nähtavuse võimalustega 2020. aasta septembris on transpordi ja reaalajas nähtavuse vahel olnud üha tihedam lõimumine," sõnas Sieber.

Sixfoldi reaalajas kaupade jälgimise tehnoloogia integreeriti mullu sügisel Transporeoni pilvepõhise platvormiga, pakkudes lahendust enam kui 100 000 vedajale ja 1200 suurele kaubasaatjale kogu maailmas.

Bennikese eesmärgiks saab logistikaäri jätkuv kasvatamine, klientide töö tõhususe suurendamine, innovatsiooni edendamine lisaväärtusteenuste abil ning transpordi süsinikujälje vähendamine.

Sixfoldi asutajameeskonda kuuluvad Magnus Hiie, Märt Kelder, Priit Haamer, Tõnu Runnel, Volkert Gasche ja Wolfgang Wörner. Olles endiselt ettevõtte aktsionäridena pühendunud, astuvad Sixfoldi asutajad oma praegustest operatiivrollidest kõrvale, Tõnu Runnel toetab üleminekut kuni 2021. aasta lõpuni.

„Praegusel ajahetkel Sixfoldi ja Transporeoniga liitumine on väga põnev. Olen veendunud, et meil on kõige parem positsioon pakkuda oma klientidele tarneahelatehnoloogias kõige uuenduslikumaid lahendusi. Ootan põnevusega koostööd Sixfoldi suurepärase meeskonnaga," sõnas Sixfoldi tegevdirektor Bennike.

Faktid

Sixfoldi asutasid 2017. aastal Wolfgang Wörner, Magnus Hiie, Märt Kelder, Tõnu Runnel ja Priit Haamer ehk ettevõtjad, kes on aidanud käivitada Skype´i, Bolti, Topia ja Voo.

Platvorm muudab tarneahela selle osapooltele reaalajas jälgitavaks ja ennustatavaks, näidates eeldatavat saadetise kohalejõudmise aega tootjale, vedajale ja lõppkliendile.

Sixfoldi jaoks on oluline turg Euroopa ning peamiselt tegutsetakse suurtes tööstusriikides, kus on kõige rohkem teenusest huvitatud suurtootjaid.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega - telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111