Jaga:
Autor: Hando Sinisalu • 26. märts 2021
Jaga:

Telemeditsiiniidu Viveo Health rihib miljardit kasutajat

Viveo Healthi asutaja Raul Källo plaanib oma teenusega jõuda miljardi inimeseni.
Foto: Erakogu
Eestis on Euroopa kõige pikemad ravijärjekorrad. Telemeditsiiniettevõte Viveo Healthi asutaja Raul Källo sõnul saaks seda viga parandada, kui kaasaksime rohkem erameditsiini ning võtaksime kasutusele uued IT-lahendused.

Källo sõnul oleme erameditsiini kasutamise osas naaberriikidest pikalt maha jäänud ning just see on põhjus, miks on Eesti tervisesüsteem ülekoormatud. Ettevõtja sõnul on probleemi lahendamisel suur roll ka ettevõtjatel, kes võiksid rohkem oma töötajate tervist kindlustada.

Tarmo Virki
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 5644562
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111