Autor: Rivo Sarapik • 16. aprill 2021
Ainult tellijatele

Riskiinvestor: on parim aeg investeerida tehnoloogiaidusse

Riskikapitalifirma Tera Ventures meeskond.
Autor: Tera Ventures

Eesti riskikapitaliettevõtte Tera Ventures ühe rajaja Andrus Oksa sõnul lükkas koroonakriis paljudele tehnoloogiasektori iduettevõtetele hoo sisse, mille survel jõuab tehnoloogiabuum peagi kõigisse sektoritesse.

Äsja 43 miljonit eurot kaasanud Tera Venturesi rajaja Andrus Oks rõhutas, et klassikalised tootmisettevõtted peaksid julgemalt investeerima iduettevõtetesse, kuna see aitab näiteks tööstustel tehnoloogilistest uuendustest kõige varem osa saada. Tema sõnul on selline tegevus maailmas tavapärane, kuid Eesti tööstuste huvi idude tegevuse vastu on olnud seni leige.

Meie partnerite lood:
kõik Hedman Partnersi lood
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga:
Uudiskiri
Privaatsustingimused
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
AS Äripäev
Vana Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111
54c08b9-07.05.21-08:40