Jaga:
Autor: Rivo Sarapik • 16. aprill 2021
Jaga:

Riskiinvestor: on parim aeg investeerida tehnoloogiaidusse

Riskikapitalifirma Tera Ventures meeskond.
Foto: Tera Ventures
Eesti riskikapitaliettevõtte Tera Ventures ühe rajaja Andrus Oksa sõnul lükkas koroonakriis paljudele tehnoloogiasektori iduettevõtetele hoo sisse, mille survel jõuab tehnoloogiabuum peagi kõigisse sektoritesse.

Äsja 43 miljonit eurot kaasanud Tera Venturesi rajaja Andrus Oks rõhutas, et klassikalised tootmisettevõtted peaksid julgemalt investeerima iduettevõtetesse, kuna see aitab näiteks tööstustel tehnoloogilistest uuendustest kõige varem osa saada. Tema sõnul on selline tegevus maailmas tavapärane, kuid Eesti tööstuste huvi idude tegevuse vastu on olnud seni leige.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111