Jaga:
Autor: Signe Sillasoo • 28. aprill 2021
Jaga:

Pipedrive’i asutajatelt rahasüsti saanud Bidrento jõudis Euroopa iduvõistluse finaali

Idufirma Bidrento meeskonnaliikmed (vasakult) Umar Zarip, Natalja Napsep ja Taavo Annus.
Foto: Bidrento
Üürikinnisvara haldamist lihtsustavat tarkvara arendav idufirma Bidrento pääses ainukesena Eestist EU-Startup Summiti idufirmade võistluse finaali. Konkurents oli tihe ning TOP15 sai valitud üle 1000 erineva idufirma hulgast.

„Juba ainuüksi finaali pääsemine ja kõige kuumimate Euroopa idufirmade hulgas olemine on väga hea saavutus. Konkurents oli tõepoolest tihe ning võistlus hõlmas kogu Euroopa Liitu. Bidrento on ainukene startup Eestist, kes pääses finaali. On väga uhke tunne ja samas ka vastutusrikkas esindada Eestit sellisel suurel üritusel,“ ütles Bidrento tegevjuht ja kaasasutaja Taavo Annus.

Bidrento kaasas raha hiljuti Pipedrive´i asutajatelt. Värsket rahastusringi vedasid Pipedrive'i asutajad Timo Rein ja Urmas Purde. Teiste investoritena osalesid raha kaasamises Pipedrive'i esimene investor Peep Vain, mahuka startup-portfelliga ingelinvestor Taavi Kotka, mitme idufirma looja Ivo Mägi ning kohalikus kinnisvarasektoris tuntud tegijad.

28.-30. aprillil toimuv EU-Startup Summit on iga-aastane ELi idufirmade konverents. Üritusel tutvustatakse Euroopa kuumimaid idufirmasid ning tullakse kokku, et õppida edukatelt Euroopa ettevõtjatelt. Omvahel võistleb ka15 Euroopa kõige kuumemat varajase staadiumi start-up´i. Finaalis on idud kogu Euroopast.

Faktid

2019. aastal loodud Bidrento pakub oma klientidele kõik-ühes tarkvara üürikinnisvara, sh üürikorterite, üürimajade ja üüriportfellide haldamiseks.

Ettevõtte asutajateks on rahvusvahelise üürikinnisvara kogemusega Natalja Napsep, finantstaustaga Taavo Annus ja tarkvaraarendaja Umar Zarip.

...

Ole kursis Eesti start-up'ide uudistega – telli FoundME iganädalane uudiskiri SIIT!

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111