Jaga:
Autor: Mirell Prosa • 21. mai 2021
Jaga:

Idufirmana USAs – kullaauk või juriidiline metsik lääs?

Foto: Pixabay
USA turuga puutuvad kokku paljud Baltikumi start-up´id – seda nii turule sisenedes kui investeeringuid kaasates. Idufirmad jagasid kogemusi, millisteks juriidilisteks küsimusteks ja väljakutseteks tasub valmis olla.

Kas USAs ettevõttena tegutsedes tuleb järgida föderaalseid, osariiklikke või kohalikke regulatsioone, millisteks ootamatuteks kuludeks tasub valmis olla ja kas ettevõtte registreerida Eestis või USAs, neile küsimustele vastasid ja oma ettevõtte viimisest USA turule rääkisid Soraineni veebiseminaril advokaadibüroo Bryan Cave Leighton Paisner LLP partner Taavi Annus, Leedu start-up´i NanoAvionics esindaja Vytenis Buzas ja Veriffi esindaja Ulla Helm.

Indrek Kald
foundME.io toimetaja
Telefon: +372 511 1112
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111