Jaga:
Autor: Äripäev • 27. mai 2021
Jaga:

Ühtviisi maksku nii bussisõit kui elektritõuksi vuhin

Autor: Anti Veermaa
Elektritõukerattad võivad anda põhjuse ja võimaluse kõigile pealinlastele tasuta bussisõit kaotada ning tuua seeläbi süsteemi raha, mille eest ühistransporditeenust jõudsamalt arendada, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Niisuguse mõtte ajend tuleb Tallinna abilinnapea Andrei Novikovi Postimehele öeldud lausest, millega ta ei välista võimalust „elektriliikureid veel jõulisemalt Tallinna ühistransporti integreerida“. Sel jutul on konks juures, ent enne selleni jõudmist olgu öeldud üks teine asi.

FoundME.io toetajad:
Sisu on kättesaadav ainult tellijale.
Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
Signe Sillasoo
foundME.io tegevtoimetaja
Telefon: +372 55547426
Rain Jüristo
foundME.io reklaamimüügi projektijuht
Telefon: +372 5182875
AS Äripäev
Vana-Lõuna 39/1, 19094 Tallinn
Telefon: +372 667 0111